RRETH NESH

Ne ju projektojme kangjella me kompozim klasik dhe modern duke ju shpalosur kete art sipas deshires neper vite. Kompozimi I kangjellave realizohet ne menyre mjeshterore duke u kombinuar me me profilet me te bukura te inoxit . Projektet tona jane me aparence reale dhe me nje pershtatje te shkelqyer ne varesi te ambjentit ku ata montohen.Sistemet tona jane:

  • Te rezistueshme ndaj deformimeve
  • Te rezistueshme ndaj gervishtjeve.
  • Te rezistueshme ndaj ndryshkjes.
  • Nuk kane nevoje per mirmbajtje.
  • Sistemet me te lira te kangjellave.
  • Shpenzoni pak kohe per ti mirmbajtur dhe shume kohe per ti shijuar.

SHERBIMET TONA

Parmake Inox-Xham

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Parapeta për Pishina

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Parapeta me Shufra Inoxi

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Tenda Xhami

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Kabina Dushi

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Fasada ballkoni me xham

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Kangjella inoxi dhe xhami

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Parmake me spidera

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Shkalle xhami me inox

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Veshje me xham

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Veshje shkallesh me xham dhe inox

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Aksesore inoxi per arredim shtepie

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Aksesore inoxi per tualete

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Vetrata automatike, Elektrike

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Struktura inoksi per mobilje

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Punime kabinash xhami me porosi

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Stola te veshura me inox

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Veshje me inox per bare lokale dhe restorantesh

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Veshje mobiljesh me inox me ngjyra , bardhe, zi ose gold

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Vetrata elektrike

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Vetrata me sistem rreshqites

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Konstruksione inoksi per arredim

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Punime inoksi per kuzhina gatimi

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Punime inoksi sipas porosise

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

Veshje inoksi per ashensore

Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet pershkrim i shkurter Ketu duhet

Me shume

KONTAKT

DETAJET E KONTAKTIT

Adresa
Prane Kopshtit Zoologjik, Perballe farit te liqet, Rruga “Etmond Mano” Tirane, Albania
Telefon
Cel: +355 68 80 10 096
Cel: +355 68 20 76 716

Oraret e Punes
Mon – Sat 9 am to 8 pm
Sun – 10 am to 3 pm

NA DERGONI NJE MESAZH